Een leven zonder zorgen_500px
Releaseshow ‘Een leven zonder zorgen’
1 november 2019
20:00
Gent
Herberg Macharius
Google Map

Een demo, single of EP? Dat stelt allemaal niets voor, zo zal iedereen in de muziekwereld u weten te vertellen. Als artiest tel je namelijk pas écht mee als je met een volledig ALBUM op de proppen komt.

Voor zo’n debuutalbum mag je dan ook niet over één nacht ijs gaan, weet ook de West-Vlaamse rapper Steven H. Vandaag, bijna 15 jaar nadat hij voor het eerst van zich liet horen, presenteert hij ons ‘Een leven zonder zorgen’, een plaat met grote P waarop hij ons alle aspecten van zijn kunnen demonstreert. Oké, hiphop blijft het uitgangspunt, maar er is ook synthpop, punkrock en een ballade over het weer. U lacht, u huilt, u danst en leeft mee met de twaalf persoonlijke verhalen die Steven u toevertrouwt. Een leven zonder zorgen? Of dat haalbaar is of niet, moet u voor zichzelf uitmaken. De gelijknamige plaat in huis halen, kan in elk geval wel.

‘Een leven zonder zorgen’ van Steven H verschijnt op 18 oktober bij Zang en Dans Producties en is verkrijgbaar op zwart vinyl, gelimiteerd bierkleurig transparant vinyl, cassette en als stream en download op alle digitale kanalen.

De release vieren we graag samen met u op vrijdag 1 november in Herberg Macharius.
Steven H zal de plaat integraal live brengen, al zal er ook plaats zijn voor enkele classics en een paar speciale gasten.

Herberg Macharius
Coyendanspark 1
9000 Gent

Deuren: 20u
Gratis toegang

Facebook-event