Een leven zonder zorgen

Steven H - Een leven zonder zorgen_500px

Een demo, single of EP? Dat stelt allemaal niets voor, zo zal iedereen in de muziekwereld u weten te vertellen. Als artiest tel je namelijk pas écht mee als je met een volledig ALBUM op de proppen komt.

Voor zo’n debuutalbum mag je dan ook niet over één nacht ijs gaan, weet ook de West-Vlaamse rapper Steven H. Vandaag, bijna 15 jaar nadat hij voor het eerst van zich liet horen, presenteert hij ons ‘Een leven zonder zorgen’, een plaat met grote P waarop hij ons alle aspecten van zijn kunnen demonstreert. Oké, hiphop blijft het uitgangspunt, maar er is ook synthpop, punkrock en een ballade over het weer. U lacht, u huilt, u danst en leeft mee met de twaalf persoonlijke verhalen die Steven u toevertrouwt. Een leven zonder zorgen? Of dat haalbaar is of niet, moet u voor zichzelf uitmaken. De gelijknamige plaat in huis halen, kan in elk geval wel.

‘Een leven zonder zorgen’ van Steven H verscheen op 18 oktober 2019 bij Zang en Dans Producties en is verkrijgbaar op zwart vinyl, gelimiteerd bierkleurig transparant vinyl, cassette en als stream en download op alle digitale kanalen.

Opgenomen in huiskamers, repetitieruimtes, tuinhuizen en studio’s in Kaster, Gent en Zevergem

Basisopnames door SH
Bijkomende opnames, techniek en mix door David Goetheyn en Fernant Zeste in de Dead Cow Studio
Geproducet – ja, dat is een woord –  door SH, David Goetheyn en Fernant Zeste
Gemasterd door Frederik Dejongh voor Jerboa Mastering

Hoes: Diederik Van Hoorebeke (foto’s), Krysztoff Dorion (vormgeving), Myrthe Boog (uitleenster van meubilair), Yvic Fiers en Evelien Van Looy (gewillige modellen)

Alweer een productie van Zang en Dans Producties!

  • Artiest: Steven H
  • Titel:  Een leven zonder zorgen
  • Type: full album
  • Label: Zang en Dans Producties
  • Medium: zwart vinyl / gelimiteerd bierkleurig vinyl / cassette / digitaal
  • Catalogusnummer: zangendans003 (vinyl) / zangendans003mc (cassette)
  • Status: verkrijgbaar – bestel nu